100% Πιστοποιημένο βιολογικό μέλι Ελάτου. Μία από της καλύτερες ποικιλίες μελιού που παράγεται στο πανέμορφο ελατόδασος του Ταΰγετου και του Πάρνωνα. Διακρίνεται για την διαύγεια και το πλούσιο άρωμά του. Διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία με πολυδιάστατα οφέλη για την υγεία μας. 

100% Πιστοποιημένο βιολογικό μέλι Ελάτου & Κουμαριάς. Για τους λάτρεις των δυνατών γεύσεων το μέλι της ελάτου & κουμαριάς είναι ιδανικό. Συγκαταλέγεται στα πικρά μέλια και έχει χαμηλό ποσοστό γλυκόζης και φρουκτόζης. 

100% Πιστοποιημένο βιολογικό μέλι Πεύκου. Ένα μέλι που κρύβει όλα τα αρώματα του δάσους. Συνδυάζει αρώματα ποικιλίας κωνοφόρων δέντρων και πολλών άλλων βοτάνων.  Αγαπημένο με τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Με γεύση όχι ιδιαίτερα γλυκιά & άρωμα που ξεχωρίζει. 
100% Πιστοποιημένη βιολογική Γύρη. Φρέσκια, νωπή, βιολογική γύρη σε ένα βάζο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Πλούσια πηγή πρωτεϊνών, περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και βιταμίνες. Συμβάλει στην μακροζωία, την ενδυνάμωση και ενισχύει το ανοσοποιητικό. Ένα πλήρες διατροφικό συμπλήρωμα.

Μοναδικός συνδυασμός όπου το μέλι, το γάλα και το ελαιόλαδο ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν ένα αποτέλεσμα ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος. Δοκιμάστε τα αυθεντικά χειροποίητα σαπούνια που έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές! 

Μέλι, ένας πλούσιος διατροφικός θησαυρός

Κηρήθρα: Ποια είναι τα οφέλη της για τον οργανισμό

Melitimo logo

   Το μέλι μας συλλέγεται από τον Ταΰγετο αλλά και από άλλες επιλεγμένες τοποθεσίες σε βουνά της Ελλάδος. 

   Η αφθονία άγριων αρωματικών φυτών και βοτάνων βοηθά ώστε το μέλι μας να διακρίνεται για την διαύγεια το πλούσιο άρωμα και την ιδιαίτερη γεύση του. 

bio

Μελίτιμο

Πληροφορίες

επικοινωνία

Social Media